Rólunk

Munkatársaink hosszú évek óta a világítástechnikai piac aktív résztvevői. Az elmúlt években számos magyarországi ingatlanberuházás világításának tervezésében, lámpatestek és világítástechnikai berendezések beszállításában vettünk részt. Széleskörű kereskedelmi és műszaki tevékenységünk elismeréseképpen több, világszerte ismert gyártó szavazott nekünk bizalmat.

Partnereink munkáját, széles termékválasztékkal, megalapozott technológiai ismeretekkel, egyedi megoldásokkal és különböző szolgáltatásokkal segítjük. Villamosmérnök munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre a megfelelő lámpatest kiválasztásában, illetve a könnyebb döntés érdekében látványtervet is készítenek.

Hosszú távon gondolkodunk, és hiszünk a precizitás, a szakértelem, és az elkötelezettség értékeiben. Olyan műszaki megoldásokat kínálunk, melyeknél a beruházás, a karbantartás, és az üzemeltetés költségei egyaránt számításba kerülnek a világítástechnikai berendezések teljes életciklusára vonatkozóan. Ajánlataink mellé energiahatékonysági tanulmányt is készítünk, melyben a különböző világítástechnikai rendszerek kerülnek összehasonlításra. Tesszük mindezt annak érdekében, hogy  Megrendelőink könnyedén válasszák ki a számukra leghatákonyabb és egyben leggazdaságosabb megoldást.


Címünk: 2040 Budaörs, Gyár utca 2. Tel: +36 1 782 1641 Fax: +36 1 782 1642 E-mail:: iroda@alllight.hu