Újkor az Ókorból

2016. szeptember 8., csütörtök 14:58

A Mammut I. Bevásárlóközpont évről évre, szintről szintre megújult belső térrel fogadja az odalátogatókat.

A Mammut I. Bevásárlóközpont évről évre, szintről szintre megújult belső térrel fogadja az odalátogatókat.
 
 
A ráncfelvarrás keretében mára szinte minden emelet új álmenyezetet és ezzel egyidőben új, energitakarékos világítási rendszert kapott. A felújítással, stílusváltás volt a cél. Tágasabb, frissebb elegánsabb környezetet szerettek volna létrehozni. 


Tervezői felkérés alapján, az üzleteket összekötő folyosókat, rejtett LED világítással tettük légiessé. Az átrium falába rejtett speciális – esetenként hajlítható  - süllyesztett LED profillal pedig a hatalmas belső falaknak kölcsönöztünk könnyedebb megjelenést.

Szögletes, süllyesztett lámpákkal egységes megjelenést és megfelelő megvilágítást kaptak a hosszú közlekedő szakaszok. Az egyedi gyártású lámpák készítésekor figyelnünk kellet arra, hogy a lámpák könnyedén integrálhatók legyenek a házban már korábban kiépített szabályozó rendszerbe. Ugyanakkor modern és energiatakarékos lámpákat kellett szállítanunk. 

Az egyenesen végigfutó fények és a szögletes lámpák vonalasságát a mozgólépcső és lift előtti terek monolit gipszkartonmenyezetébe süllyesztett, kör alakú lámpatestek törik meg, melyek szintén egyedi gyártásban a megrendelő kívánsága szerint kerültek kialakításra. A többféle méretben beépítésre került lámpatestek igazán játékossá teszik a megújult bevásárlóközpontot.


Címünk: 2040 Budaörs, Gyár utca 2. Tel: +36 1 782 1641 Fax: +36 1 782 1642 E-mail:: iroda@alllight.hu