Kiemelt partnerek

iGuzzini

Az olasz iGuzzini cég 1958-ban jött létre kis családi vállalkozásként mára az egyik legnagyobb lámpagyártóvá nőtte ki magát. Nevük fogalommá vált, összefonódott a csúcsminőségű világítástechnikai megoldásokkal, melyet Európa szerte ismernek, elismernek, és évről évre különböző szakmai díjakkal jutalmaznak. Termékeik tervezése során a kiemelkedő formavilág mellett jelentős figyelmet fordítanak a kiváló műszaki tartalomra is. Míg az előbbit világszerte ismert designerekkel és építészekkel való együttműködés segíti, az utóbbiban szakági tudósok, kutatóintézetek és egy monumentális gyártócsarnok áll a cég rendelkezésére.

Gyártó oldala

Regiolux

Minőség és precizitás jellemzi a nagy termékválasztékkal és több mint 50 év tapasztalattal rendelkező német Regiolux céget. Kiemelt figyelmet fordítanak azon általános világításra szolgáló termékeik fejlesztésére, melyeket nagy terek gazdaságos bevilágítására terveztek legyen szó akár modern iroda vagy ipari csarnok világításáról. Egyedi gyártású design termékeik kapcsán nemzetközi hírű tervezőkkel  dolgoznak együtt, de a technikai fortélyok saját fejlesztési munkájukat dicsérik.

Gyártó oldala

Vyrtych

 

25 éves tevékenységük eredményeképpen Csehország egyik legjelentősebb világítástechnikai gyártója. Óriási telephelyükön irodák, raktárak és saját gyártó csarnokok találhatók. Mivel a fejlesztőrészleg is saját telephelyükön található, így könnyen reagálnak a különböző atipikus megoldások fejlesztésére/gyártására.

Speciális termékek gyártására szakosodtak, mint például az ipari (IP54-IP68), tisztatéri, robbanás-biztos, extrém környezeti hőmérsékletnél használható, valamint a vandál-biztos lámpatestek.

Gyártó oldala

Hybryd

A Hybryd sp. z.o.o. gyártó biztonsági világítási és kijáratmutató rendszerei magas minőséget képviselnek kedvező árszinten.

Termékkínálatában megtalálhatóak a központi akkumulátoros és egyedi akkumulátoros felügyelt rendszerek is.

A tisztán lengyelországi gyártással készült termékek széles választéka lehetővé teszi, hogy a Megrendelő teljesen testre szabott megoldást kapjon, melyben a bekerülési és kivitelezési költség, valamint a hosszú távú gazdaságos üzemeltetés is számításba kerül.

Gyártó oldala


Címünk: 2040 Budaörs, Gyár utca 2. Tel: +36 1 782 1641 Fax: +36 1 782 1642 E-mail:: iroda@alllight.hu